*Etusivu *Galleria, kuvia ja videoita *Storbåt AURA, rakentaminen *Talonpoikaisvene, tarinoita *Yhdistys *Yhteystietoja
Storbåt AURA, rakentaminen » Rakentamisen tukijat » Kummeli Group


SELOSTUS RAKENTAMISEN VAIHEISTA
KUVAT: Rakennusaineen hankinta
KUVAT: Köli, steevit ja mallikaaret.
KUVAT: Kylkilaudoitus
KUVAT: Veistokaarien teko ja asennus
KUVAT: Moottori varusteineen
KUVAT: Kajuutta ja karneeraus
KUVAT: Purjeet ja riki
Artikkeli TS 8.3.2005
Artikkeli TS:ssa 19.8.2011
Rakentamisen tukijat
Esite
***Kummeli Group Oy sponsoroi Turunmaan Perinneveneyhdistystä***
Kummeli Group Oy on pieni itsenäinen markkinointi- ja ohjelmointiosaamista tarjoava palveluyritys, joka auttaa yrityksiä asiakassuhdetoiminnoissaan, asiakkuuksien hallinnassa sekä markkinointiin ja myyntiin liittyvissä viestinnällisissä ratkaisuissa.

Toiminta perustuu tietoteknisten markkinointi- ja myyntityökalujen toteuttamiseen. Kehitämme pääasiassa pienyritysten tarpeisiin soveltuvia edullisia myyntitoimintaa ja markkinointia helpottavia ohjelmia.

Päätuotteinamme ovat asiakkuudenhallintajärjestelmä, jolla ylläpidetään kontakteihin liittyvää informaatiota ja kontaktointia organisaatiossa, sekä julkaisujärjestelmä, jolla ylläpidetään ja muokataan www sivustoja. Näihin tuotteisiimme tarjoamme varsinaisen toimitusprosessin ja ylläpidon lisäksi haluttaessa organisaation käyttökoulutuksen tukipalveluineen.

Kummeli Group on rakentanut toimintaansa hyvien henkilö- ja yrityskontaktien ja luotettavien alihankkijoiden pohjalta. Yrityksen omat resurssit pidetään tarkoituksellisesti rajallisina, koska on koettu parhaaksi keskittyä kokonaisuuden hallintaan ja tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua käyttämällä eri osa-alueiden erityisasiantuntemusta hyväksi. Ydinliiketoiminta on tuotteistettu tehokkaasti toimitettaviksi palvelu- sekä tuotekokonaisuuksiksi.

Partneritoiminta mahdollistaa pienen organisaation, jossa kiinteät kulut pysyvät minimissä ja asiakas säästää selvää rahaa, kun laskutuksella ei tarvitse kattaa tyhjäkäyntiä toimittavan organisaation muodostamia kustannuksia. Alihankkijoilla on näin ollen tarve ja myös kapasiteettia kehittää omaa toimintaansa ja tehokkuuttaan omilla sektoreillaan pystyäkseen tarjoamaan kilpailukykyistä palvelua ja päästäkseen osalliseksi toimintaan alihankitatyön kautta.

Yritys jatkaa Mainostoimisto Kummeli tmi:n vuonna 1996 aloittamaa toimintaa ja rakentuu nimensä mukaisesti pienten tytär- ja sisaryhtiöiden ryhmästä.

© Turunmaan perinneveneyhdistys r.y. 2003-2017
Kummeli Group Oy